RING OSS - 024-334 30 75

Husgrunder Dalarna

RING OSS - 024-334 30 75

Om oss

Med vår stora maskinpark bygger vi husgrunder i Dalarna.

Välkommen till LEE Mark konsult AB! Vårt företag är specialiserat på arbete med husgrunder i Dalarna. Vårt företag utgår från Borlänge men är verksamma på flera ställen, så som Falun och Mora. Med vår stora expertis hjälper vi privatpersoner och företag med tjänster inom bland annat dränering, markläggning och byggnation av husgrunder i Dalarna med omnejd. Vi arbetar bara med välkända märken och lämnar bland de längsta garantierna i branschen på alla våra jobb. 

Behöver ni hjälp med byggnation av husgrunder i Dalarna? Kontakta oss – vårt företag tar sig an både större och mindre projekt. 

Välgjorda husgrunder i Dalarna med lång garanti

Behöver ni hjälp med att anlägga husgrunder i Dalarna? Vår utbildande personal hjälper alla våra kunder att bygga hållbara och säkra husgrunder i Dalarna. Vi arbetar med kunden i fokus och är alltid lyhörda till beställarens behov och önskemål. Vilken husgrund du borde anlägga beror mycket på vilken marktyp som tomten har. Vi utför alla typer av husgrunder i Dalarna och hjälper även till med rådgivning innan arbetet startar. När du som kund väljer att anlita oss för byggnation av husgrunder i Dalarna startar vi alltid arbetet med att kundbesök. Så oavsett om du bor i Borlänge, Mora eller Falun så tar vi oss hela vägen till dig. Väl på plats går vi igenom tankar och önskemål samt studerar marken grunden ska läggas på. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete med husgrunder i Dalarna.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter

Vi är idag fem anställda på företaget men personalstyrkan växer ständigt. Vi tar oss an alla uppdrag i Borlänge, Mora och Falun. Vid behov hyr vi in både extra personal och andra behöriga branschkollegor som har tillgång till ytterligare maskiner. Vi gör det lilla extra för att ro ditt byggprojekt i land – tryggt och smidigt! 

Vi erbjuder fina helhetslösningar där vi kan hjälpa dig hela vägen från första kontakt till färdigt arbete. Kontakta oss och få gratis offert på arbete med enskilt avlopp och byggnation av husgrunder i Dalarna. Vi utför arbeten i bland annat Borlänge, Falun och Mora.